My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

tirsdag den 31. august 2010

Mmm... great basics at great prices

Onsdag d. 1. september og torsdag d. 2. september er der rig mulighed for at finde lækre basisgodter til garderoben til rigtig gode priser! Style Butler (de fleste har vel efterhånden mindst én af de lækre silketoppe, som Style Butler er så kendte for) og Soft Rebels (cashmere …ummm!) holder nemlig kollektionssalg i Rødovre. Herligheden foregår på adressen Gunnekær 70, 2610 Rødovre, og begge dage er der åbent kl. 14-18. De tager kun imod kontanter, så husk at smutte forbi en hæveautomat inden.




Så tag et par veninder i hånden og sæt kursen mod Rødovre og masser af lækre basisting, som du med garanti vil sætte pris på i lang tid fremover. Er man ikke allerede den heldig ejer af en trøje/halstørklæde/cardigan i cashmere kan jeg kun anbefale at overveje at investere. Det virker umiddelbart (selv til kollektionssalg) som en ret stor investering, men jeg lover at det er det værd! Men pas på – man kan nemt blive afhængig ;)



If you like great basics in exquisite qualities like silk and cashmere, but normally don’t have the economic surplus to buy it, maybe you should drop by Rødovre where Style Butler (among other things known for their great silk tops) and Soft Rebels are having a factory outlet this Wednesday and Thursday. The address is Gunnekær 70, 2610 Rødovre, and the opening hours both days are 2 pm to 6 pm. They only accept cash, so remember to swing by an ATM on your way!



Frk. L

mandag den 30. august 2010

Scattered fall fashion thoughts

En ny sæson betyder altid tanker om hvilke nye ting der skal tilføjes til ens look om man så må sige.

Jeg har da også haft en del overvejelser over tilføjelser, der kan gøre mig mere klar til efteråret, her er et par stykker.

Jeg har længe haft pandehår, men med et hår der vokser som ukrudt, har jeg i en periode været træt af hele tiden at skulle have det klippet. Nu er jeg dog begyndt at overveje at få det igen, noget a la Kate Moss'.

Jeg har længe overvejet at få et ekstra hul i min ene øreflip, præcis som det Emily har her. 

Jeg er elendig til at få farver ind i min garderobe, men denne capers grønne skjorte fra Gina Tricot er nu fin til efteråret, og 159 kr. det er nu billigt. 

Denne fantastiske sandal fra Michael Kors er lige nu på udsalg hos Youheshe.com og jeg kan godt se mig selv bruge den med tykke strømper her til efteråret/vinter. 

Hvad siger I der ude? Hvad er jeres efterårs ønsker? 

A new season also means thoughts on how to make your look season ready. The things above are some of the things I am considering this fall - bangs a la Kate Moss, a second ear piercing -here on Emily, a lovely green shirt and fabulous heels. 

Frk. N

søndag den 29. august 2010

Rå statementhalskæde

Faldt over denne super cool halskæde fra Vero Modas linje Very forleden dag. Jeg er vild med, at den er så rå - den er lavet af metal og læder - og rigtig god til at pifte en enkel sort top op. Og så er prisen på 180,- også overskuelig ;)





På vej til middag på Madklubben i går - iført Lakballerinaer fra Pretty Ballerinas, jeans fra Won Hundred, clutch fra Marc Jacobs, top fra Bllack Noir og halskæde fra Vero Moda. 


How do you like my new statement necklace fra Vero Moda ladies? I love that it's raw and cool - and the price is good!


Frk. L

lørdag den 28. august 2010

Final Fashion Week post

Jeg ved godt at det efterhånden er ved at være et par uger siden at modeugen sluttede, og at I nok allerede har set en del billeder fra den kilometer lange catwalk på Strøget, men vi har jo lovet at I også skulle se vores.

Frk. L og jeg har tilsammen til taget mere en 200 billeder af de smukke designs der passerede forbi os denne regnfulde lørdag, og det har altså taget lidt tid at sortere og finde ud af hvad vi ville vise.

Her får I derfor en hel del af vores favoritter.
Billeder der viser smukke prints og farver, massere af hatte og fine ladylike dragter, og ikke mindst at mode og stil ikke kender nogen alder eller køn.  

Psstt læg lige mærke til de dejlige sailors der går sammen med flere af modellerne, hele byen vrimlede med disse fyre den hedengangen weekend. We love fleet week.













Pictures from the Worlds Greatest Catwalk, doing Fashion Week. We know that these are a bit late, but better late than never right?


Frk. N

fredag den 27. august 2010

Så er der lagersalg til damerne

Så er der igen ved at være gang i lagersalgene med dertilhørende fantastiske fund, lange køer og masser af penge at spare! Og som en klog økonomistuderende engang sagde: Hvad der er sparet, er tjent - så det er bare om at give den gas og tjene så mange penge som muligt ;)

Designers Remix Collection lægger ud d. 1. og 2. september med fantastiske designs, hvor du kan spare helt op til 80%. Det foregår som sædvanlig i KFUM huset i St. Kannikestræde 19, 2 sal, 1169 København K‎. Der er åbent kl. 10-19 begge dage, og de tager kun imod kontakter.




Den 3. og 4. september holder to af mine personlige yndlingsmærker lagersalg - nemlig Noir og Bllack Noir. Det sker på Frederiksholms Kanal 4 i København. Fredag er der åbent 10-18 og lørdag 10-15. Vær opmærksom på at de kun tager imod kort - altså ingen kontakter her.

 


Bor du ikke lige i nærheden af København, eller har du bare ikke tid til at smutte forbi Bllack Noirs lagersalg, kan jeg absolut anbefale netshoppen Lagersalg nu, hvor man kan finde Bllack Noir med besparelser helt op til -90%. Det er langt fra alle styles, som er i alle størrelser, men man har jo lov at være heldig engang imellem.



Frk. L

torsdag den 26. august 2010

Laces both inside and out

En hvid blondekjole har længe ligget og gemt sig på min ønskeseddel her til efteråret.
Sådan en kjole kan bruges med grove støvler, flettet bælte og militærjakke eller med fine spinkle stiletter, og ja, jeg kunne egentlig blive ved.

Da der i går blev annonceret at studiets introfest havde all white dresscode visualiserede jeg endnu engang mig selv i den lille blonde sag. Jeg ejer ellers ingen hvide kjoler, sp derfor følte mig klart berettiget til at stikke næsen forbi H&M for at og se om de nu liiiiige havde en blondekjole, der ikke sprang budget.

Og heldig var jeg, for gemt godt væk i Divided afdelingen hang denne yndige sag - er faktisk meget tilfreds med både blonden og snittet, og da den passede perfekt og kostede 250 kr., så kom den med hjem.

Faldt også lige over en fin blonde bh med tilbehør og ja, det kunne jeg altså ikke stå for.





I have been wishing for a white lace dress for a while and since a am going to a party with a white only dress code, I couldn't help visualizing myself in a withe lace thing once again.
I dropped by H&M on my way home and found these beautiful lace styles. 

Frk. N   

onsdag den 25. august 2010

Dirty Dancing - My eternal love

Forleden aften faldt jeg, som et led i aftenenes zapperi, over E! True Hollywood Story - Dirty Dancing.

Jeg har, siden min søster viste mig filmen da jeg var omkring 7 eller 8 år gammel (fordelen ved at være efternøler, man ser alting i en meget tidligere alder;) ), elsket denne film. Slugte derfor også dette dejlige "bagom-program" med en sult uden lige, for opdagede i denne sammenhæng at det var alt for længe siden at jeg sidste havde sat mig ned og været Baby for en aften.

Det rådede jeg således bod på forleden, da jeg i min pre-fødselsdags depression - sådan en skal man jo ha' - genså filmen. Flovede mig gevaldigt da Baby sagde de berømte ord "I carried a watermelon" og fik tårer i øjnene af bar gensynsglæde da Johnny i sidste scene kysser Baby på næsetippen og svinger hende ud i hendes livs dans - hun er og bliver alle kvinder.

For tre år siden var jeg i Imperial til en særlig midnatsvisning af filmen i anledning af dens 20 år jubilæum - det var den vildeste oplevelse.

Biografen var fyldt med småsnaldret kvinder, der havde samlet tøserne til en aften down memory lane. Inden filmen startede blev der holdt en lille tale og da aftenens entusiastiske taler spurgte hvor mange i salen der havde set filmen mere end 20 gange, rakte alle hånden i vejret (inkl. mig selv), og ja så vidste man jo nok hvad klokken var slået.

Under hele forestillingen skreg og piftede kvinderne så snart Patrick S trådte var på skærmen, alle sang med og filmen sluttede med at alle stod op og dansede i salen. Det var intet mindre en fantastisk. Jeg håber sådan at der kommer en ligende forestillinge igen om 2 år når den nu runder de 25 år.

Det her er et indlæg der ønsker at sende en opfordring der ud, skynd dig at komme igang med at se filmen igen og forelske dig som man kun gør som teenager i dens charme og skønne karakterer.




 
Frk. N

tirsdag den 24. august 2010

A happy birthday child

Her sidder jeg så 1 år ældre og helt træt. Har haft den dejligste dag med brunch hos de søde, søde gamle kollegianere. De havde lavet dejligt morgenbord til mig med boller, æg og bacon og pandekager med frugt og chokolade, mums.

I eftermiddags kom Frk. L til kaffe og sladder, rigtig hyggeligt.
Her til aften har den så stået på min første middag  for forældrene i min nye hule.
Lavede bøffer med ratatouille og kartofler, og sorbet med marengs og bær til dessert, vi var alle tre meget tilfredse.
 
Nu har jeg så vasket den sidste tallerken af og sidder helt træt i min lille stue i mit lille hjem, som forresten er blevet godt pimpet op af dejlige fødselsdagsgaver, blandt andet ny gryde, køkkenvægt og blender.

Jeg har været helt dårlig til at få taget billeder i dag, men her får i da lige lidt at muntre jer med.

Til de der undre sig over kærestens fravær ved hele fejringen, så skyldes det at han i snart tre uger har været på ferie, han er meget savnet, men jeg har fået dejlig fødselsdagsmail som varmede noget så dejligt helt ned i maven.

Fin olieflaske og krukke fra Frk. L og sjov og hyggelig knagerække fra mor og far. 

En lille fødselsdags buket fra mig til mig - elsker nelliker og tænkte at de kunne pynte fint til middagen. 

I morgen står den på studieintro start, kandidat here I come. Det bliver spændende med ny mennesker, nye fag og alt det der. 

I am a happy birthday child - I had a lovely day today. Ever body has been so sweet helping me celebrating this hole deal about getting older. Now I am tired think I will turn in early tonight so I can be ready for school start tomorrow. 

 Frk. N

We just love So last season



Vi ved godt at vi har skrevet om So Last Season før, men det er altså bare sådan et fantastisk koncept, at det fortjener at blive nævnt igen og igen. God netbutik, smukke og lækre varer og så en fantastisk boutique på Nørrebro - hvis man alligevel bor i nærheden kan man jo lige så godt tage et smut forbi og nyde herligheden. Og så er det naturligvis altid rarest, at prøve noget på før man investerer.

Men lige gyldigt om du bor i nærheden, og har mulighed for at smutte forbi, eller du bor i den anden ende af landet, er So Last Season altså værd at kigge nærmere på!







mandag den 23. august 2010

Birthday celebrations

Jeg ved godt at reglen egentlig går på at man ikke må fejre fødselsdag inden den egentlige dag, men da min fødselsdag i år falder på en tirsdag (i morgen) og det kan være svært at få familien samlet til kaffe-kage tamtam på en hverdag, har jeg delt min fejring lidt op i bider.

I går havde jeg således besøg af min kære søster med mand og unger til dejlig lagkage. Som nogen måske husker så er jeg ikke så god til det der med mælkeprodukter, men når jeg har fødselsdag så synder jeg og gik derfor all in med flødeskumslagkage i går.

Her får I derfor lige lidt til at få mundvandet til at løbe - et styks lagkage med flødeskum, chokoladestykker, knust marengs og masser af blåbær (eller det kalder supermarkederne det i hvertfald, vi andre kalder dem vidst nok bøllemosebær, but you get the picture)

Til dem der undre sig over pacman mønstret så har jeg en niece der ikke er så glad for frugt og bær, så måtte lige lave et hjørne (kan man det på en rund lagkage?) til hende uden.

Mit lille køkken kan lige præcis rumme et selskab på fem styk. 



Opdækning med arvestykker både fra farmor og Frk. L, og så stræk kaffe - mmmm. 

Yesterday I celebrated my upcoming birthday with my sister and her family, we had this sinfull cake.  

Frk. N

søndag den 22. august 2010

Brunch på Granola

Var til brunch med en dejlig veninde på Granola på Værnedamsvej i dag - skøn og lækker brunch a la cate. Meget Pariseragtigt og smart fordi man kun får præcis det, man har lyst til. Dagens outfit var afslappet og enkelt, og druknede fuldstændig på cykelturen hjem. Efter at have ventet under et halvtag i et kvarter, besluttede vi at sige fuck it og tage chancen - og det endte altså med, at jeg hældte vand ud af ballerinaerne og var gennemblødt til skindet, da jeg stod foran hoveddøren - skodsommervejr!

Skjorte fra Vila, jeans fra Won Hundred, ballerinaer (nu meget triste og våde, og jeg krydser mine små fingre for at de overlever) fra Pretty Ballerinas, taske fra Mulberry, solbriller fra Burberry og halskæden er en bachelorgave fra mine forældre.


Frk. L

lørdag den 21. august 2010

AW/10 - keepers og nye investeringer

Når en ny sæson begynder, prøver jeg altid at lave en list over de items, som jeg skal på udkig efter. Samtidig gennemgår jeg skabet for ting, som passer med de nye tendenser, og så er der selvfølgelig alle klassikerene, som man aldrig skiller sig af med. Til sidst er der naturligvis også en del som ryger ud eller bliver sat til salg på trendsales.

I dette efterår vil jeg satse på nogle få, lidt mere specielle ting, da jeg allerede har en del gode basisting.

Jeg overvejer også altid hvad der kan betale sig at bruge mange penge på, og hvad man lige så godt kan finde i high street butikkerne.
F.eks. har jeg lige investeret i et par armybukser fra Ichi til kun 250,- i 100% bomuld. Jeg går altid efter så rene materialer som muligt (og bomuldsting kan man ofte nøjes med at købe billigt, da der er grænser for hvor stor forskel der er på bomuld).
Derudover må armylooket jo gerne være lidt slidt i det, og til sidst er jeg ikke sikker på, at det er en stil, som jeg vil bruge i ret mange sæsoner - ergo er der ikke nogen grund til at bruge en formue på armystilen.


Mine armybukser fra Ichi - her på vej til middag på Cofoco i mandags.

Btw. til alle jer der går derude og overvejer at investere i en armyjakke, kan man altså også finde rigtig mange super fede af slagsen - og til rigtig gode priser. F.eks. i H&M og Top Shop, derudover er flere butikker også begyndt at sælge (rimelig) billige gamle millitærjakker, som den italienske hær brugte tilbage i 1960'erne. Priserne ligger omkring 400 kr. 



Armybukser fra Vero Moda til 299,95 - der er masser af fine armybukser til gode priser

En anden tendens, jeg vil investere i, er snørrestøvlerne. Jeg har set på rigtig mange forskellige, men er vist efterhånden blever enig med mig selv om at disse er mine favoritter. Og så har jeg endda et gavekort til Magasin liggende, så det kan passende bidrage til støvlerne. Jeg er vild med at de er så enkle, og kilehælen gør jo, at man kan have dem på hele dagen uden problemer!



Til sidst er jeg faldet pladask for denne smukke kjole fra Ganni - smukt print, enkelt snit, og så kan den bruges både på kontoret og til cocktails.



Keepers er der heldigvis også en del af i skabet. Det er jo unægteligt en del billigere at genfinde fine sager i eget skab - eller alternativt i venindernes.

I disse SU/krise/genbrugs-tider er det jo en super idé at samle veninderne og kigge alle de kasserede sager igennem.
Jeg (+ min kæreste) har en forkærlighed for lækre læder items, og dem jeg allerede har i skabet er så absolut keepers. Her kan f.eks. nævnes mine leggins fra Munderingskompagniet, min kjole fra Bllack Noir og min nederdel fra Bruuns Bazar.

Desuden har både frk. N og undertegnede forelsket os hovedløst i et par smukke, smukke læder shorts fra Prim I am, som jeg simpelthen bliver nødt til at eje.


Jeg er vild med det lækre skind og kombinationen af læder og ruskind på de fine shorts fra Prim I am

De kommer i butikkerne til februar, og prisen er 1.499. Det lyder måske umiddelbart lidt pebret for et par shorts, men læder er ét af de materialer, hvor min erfaring er, at det godt kan betale sig at købe lidt dyrere - der er nemlig stor forskel på kvaliteten, f.eks. i forhold til hvilken slags læder der bruges. Hvis lædershortsne derimod ikke er noget man regner med, at man vil bruge i mange sæsoner, kan det naturligvis bedre betale sig at finde et billigere alternativ som f.eks. disse fra Top Shop:



Udover alle de skønne læderitems har jeg fundet en fantastisk cognacfarvet pelsvest frem, som jeg fik i fødselsdagsgave for 3-4 år siden. Farven er super lækker, og den grove pels passer perfekt ind i sæsonens camel- og cognacfarvede toner. 

Grov og super fin i farven (og så er den perfekt over en læderjakke når efteråret nærmer sig)


Sort kappe fra Maja, grå fra Fairly, jakke fra Baum i smuk camel og til sidst en kort, kviltet læderkappe fra Thomas Burberry

Efter endnu et kig i skabet har jeg fundet mine skønne kapper frem. De er gode til efteråret, og der er masser af fine kapper på catwalken (både korte og lange) i denne sæson. 

Til sidst en rigtig fin jakke med 3/4 ærmer fra Baum i en af de fine farver dette efterår - camel. Det kan altså virkelig betale sig, at gennemgå skabet for items, som passer fint ind i denne sæson, og så er det altså noget billigere end at skulle ud og investere i en masse nyt ;) 

Min samlig er selvfølgelig bygget op over en del år, hvor mode har fyldt en del, men jeg tror alligevel, at de fleste kan genfinde guld i skabet.


Every new season I have a look in my closet for things to sell, things to give away, and things to keep. Every time I discover new and beautiful ways to style my old favourites, and at the same time I fine out what I need to complete my wardrobe for the new season. These are some of my most favourite keepers and what I wish for AW/10.



Frk. L

fredag den 20. august 2010

I feel pretty

I får lige et allersidste modeuge indlæg (eller okay det næstsidste for vi mangler catwalken - vi ved det godt), vi må nemlig lige dele med jer, hvad vi fandt hos det danske mærke Prim I am.

Som navnet antyder, er mærket fokuseret på, at man skal føle sig pæn i deres tøj, og det skal jeg hilse og sige at man gør -  har nemlig allerede en fin sort og enkel kjole fra dem, som jeg er meget glad for.

Brandet har godt 2 år på bagen, og bliver produceret i Portugal, det er dog stadig meget præget af dets skandinaviske aner, da Prim I am er et mærke der blander højt niveau af design med gode priser - og det kan vi jo altså godt lide.

Vi fandt både styles til drenge og piger i standen, så her er lidt af hvad vi går og drømmer om til foråret - både til os selv og vores bedrehalvdele (som om vi nogensinde får dem til at gå i cardigan, but a girl can wish!).

De her shorts er vi fuldstændig forelsket i. De er lavet af det blødeste lammeskind med ruskindsdetaljer, og sammen med en machtende jakke, er de de dyreste styles i SS/11 kollektionen. Med en pris på 1.499 kr. er det en af mine større forårs opsparingsprojekter (jakken kommer til at ligge til 2299 kr.), men jeg skal skrives op så hurtigt jeg kan til et par.

Lækre toppe med print kan man aldrig få for mange af, denne kommer til at koste 299 kr. og går jo perfekt med ovenstående shorts

Fantastisk draperet jerseykjole med lækker skinddetalje på skuldrene. Her får du forårstendenser for alle pengene. Pris: 499 kr. 



To cardigans som jeg gerne så min kæreste i - til hhv. 599 kr. og 699 kr. 


Denne skjorte bryder med de klassiske skjorte konventioner ved at have hætte og bindebånd, 699 kr. for god stil. 

Vi er begge to helt forelskede i dette mærke, og jeg tror godt, at I kan regne med at høre mere om deres fine klæder her fra, men indtil da kan I læse mere på deres hjemmeside, hvor de også har en blog (pssst de har lånt vores billeder ;) 

We have a couple of posts to come about fashion week, because we can't get enough of beautiful things. These things from the danish brand Prim I am are on my top 10 over things that I have to get come spring. Both Frk. L and I adore their ability to combine high class design with great prices.




Frk. N 
Related Posts with Thumbnails