My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

tirsdag den 26. april 2011

Look of the day - yellow boots

Her er et lille alternativt "dagens" fra det svenske hvor jeg frejdigt svinger fiskestangen - dog uden bid desværre.

Med seks børn i huset så starter dagens aktiviteter tideligt og derfor er her lidt billeder fra formiddagen hvor temperaturen stadig var til strik og gummistøvler.


Photobucket


Photobucket



Photobucket

Photobucket
Sømandsstrik arvet fra min moster, Cheap Monday jeans, old gamle gummistøvler og Ray Bans 

From the summer house - real fishing outfit. 

Frk. N

søndag den 24. april 2011

Fully Charged

Så er jeg tilbage på pinden efter nogle dejlige dage i de svenske skove. Nu er batterierne fuldt opladt og klar til fem dages intens eksamenslæsning.

Her er par stemningsbilleder fra det svenske - I undgår nok ikke at blive spammet  med flere af slagsen i de følgende dage, jeg mener alle har jo brug for en overspringshandling ind i mellem ;)






I am back from a couple of unplugged days of vacation - fully charged and ready for some studying before my upcoming exam. 


Frk. N

lørdag den 23. april 2011

Summer dreams by Zoé

Så er årets første sommerkjole i hus. Jeg er ikke til alt for mange blomster og dikkedarer, så jeg kunne slet ikke holde mig tilbage, da jeg faldt over denne enkle skønhed i uld og silke fra By Zoé. By Zoé er et ægte parisisk mærke med masser af lækre basisting, men altid med et lille tvist, som gør at undertegnede efterhånden har en del fra de tidligere kollektioner hængende i skabet. Desuden er kvaliteten altid høj og materialerne lækre, og denne kombination kan man jo kun bifalde!







Frk. L

tirsdag den 19. april 2011

I love my city

Forleden gik Dansetrolden og jeg en lang tur i København, det var fyldt med glade mennesker der nød den første forårs- - dare I say it - sommersol.

Jeg elsker simpelthen min by - alle de mange detaljer der gemmer sig i hele byen, friske blomster og skud der strutter i den lune luft, fine butikker og gadeskilte, og så de mange lyde, som man desværre ikke kan fange og gengive på bloggen (I know Vlog, men det er jeg ikke helt klar til endnu).

Hvad elsker I ved jeres by?

Jeg elsker Storm P 

Fint butiksskilt  

Lille yndig kiosk 

Den er da fin 

Friske skud over alt 

Ham her slappede af i solen... 

...Mens ham her var en gentleman der trak min cykel hele vejen 

Møde i andedammen 

Spring pictures from my lovely city.

Frk.N

mandag den 18. april 2011

Happy easter

I sidste uge havde jeg første dag i min nye stilling, og da jeg kom om morgenen, stod denne smukke påskebuket til mig på skrivebordet. Så kan man vist ikke ønske sig en bedre start på dagen! 

I morgen går turen i sommerhus hvor de næste par dage står på eksamenslæsning, arbejde, afslapning og masser af hygge - og forhåbentlig alt sammen ledsaget af den skønneste forårssol. Rigtig god påske derude! Har I spændende planer?   






Frk. L

lørdag den 16. april 2011

Little Miss Blue Skys

Som lille elskede jeg Dirch Passer og Gitte Henning's sang 'Lille Frk. Himmelblå', og det er også den sang jeg kommer til at tænke på når jeg går rundt i forårssolen i min cardigan i selv samme farve. 

I går nød Dansetrolden og jeg solen med en går tur rundt på Frederiksberg - jeg havde taget solen på ordet og stukket mine bare fødder i mine dejlige kobber farvede danseagtige sko. 

Jeg kan godt lide at bruge sko på samme måde som smykker, og lade dem dominere et outfit uden at pøse en masse halskæder, ringe og alt muligt andet på - synes at det ser fedt ud på andre, men det er altså bare ikke mig.    

Photobucket


Photobucket


Photobucket
Cardigan fra Lovechild 1979, t-shirt fra ISée By Fleur Tang, jeans fra Cheap Monday. Kan ikke huske hvor stiletterne er fra.  

Yesterday's outfit - blue like the spring sky.  

Frk. N

fredag den 15. april 2011

Good day Sunshine

Sikke dog en fantastisk morgen vi har i dag. Jeg har startet dagen tidligt med en løbetur i morgenkulden og nu står den på morgenmad, blogging og lidt avislæsningen, inden jeg vender snuden mod skolen. Og, så er det weekend, det bliver godt nok dejligt. 

Er fyldt med energi her til morgen, og selvom jeg savnede en morgenvarm Dansetrold at bliver under dynen med i senge her til morgen, så er det nu alligevel dejligt ind i mellem at komme op i god tid og kunne nyde morgengryet - Godmorgen til jer alle. 





Lige til sidst et af mine ynglings Beatles numre (selvom det altså er svært at vælge).



Good morning everyone :) 

Frk.N

torsdag den 14. april 2011

Summer Wedding

Til sommer er jeg inviteret til bryllup, og hvilken bedre undskyldning er der for en pige til at dulle sig op end et romantisk sommerbryllup? 

Jeg er selvfølgelig for længst gået i tænkeboks over hvad jeg dog skal tage på, for det jo ikke sådan lige at finde den perfekte kjole som er højtidelig, men sommerlig, smuk men dog ikke overstråler f.eks. bruden eller den nærmeste familie. 

Her forleden fik jeg så en af de mange nyhedsmails fra YouHeShe, denne gang med selskabstøj som tema - det måtte jeg jo kigge nærmere på -  og ihhhh hvor er der mange smukke kjoler altså.

Disse tre fangede mig særligt - de  er meget forskellige, men jeg synes at alle kjolerne kunne gå til romantisk sommerfest. 


Photobucket
Ganni med prikker 1.000 kr., plisseret fra Halston Heritage 3.760 kr., Designers Remix 1.700 kr.  

Hver kjole kan noget særligt synes jeg; den lange prikkede giver et afslappet, men festligt look. 

Halston Heritages har lavet en meget yndig kjole der ville gå sig fint med høje sandaler og brusende krøller. 

Sidst er Designers Remix kjolen perfekt til lidt mere formel fest, dog med et lækkert twist med den bare ryg.

Min økonomi er ikke til at investere i nogle af dem lige nu, men kunne godt vende tilbage til Ganni kjolen tror jeg.

Hvad siger I, hvilke kjole synes i bedst om? Eller har I måske et helt fjerde bud?

I dream of wearing one of these dresses at an upcoming wedding this summer. 

Frk. N 

onsdag den 13. april 2011

Underneath your clothes

Ja sådan sang Shakira for efterhånden en del år siden, og selvom hun nok ikke helt sang om dette, ja så kommer jeg altid til at nynne denne sang når jeg kigger på undertøj.

Jeg er efterhånden blevet meget glad for bh'er uden bøjler, der ikke gnaver og ryger op over brystet hele tiden, for det er jo virkelig irriterende og da heller ikke særlig sexet. 

Indtil nu har jeg en god blanding i skuffen, men en del af dem er fra Calvin Klein - og bevares de er rigtig fine, men nu også noget price. 
Så derfor ville jeg lige tag en rundtur på nettet blandt high street mærkerne, og se om jeg ikke kunne finde nogle fine alternativer til CK- og hold da op hvor er der mange fine bh'er der ude. 

Her et udsnit af mine fund - alle fra mærkerne Monki, TopShop, H&M og Cheap Monday. 
De er alle super fine og så koster ingen af dem mere end 159 kr. Win og win hvis du spørg mig. 

Jeg er særligt vild med den stribede lysehindbærfarvede nederst fra Monki og den sorte enkle sag fra Cheap Monday. 

Hvad siger I, hvordan foretrækker I jeres undertøj, med eller uden bøjle? og hvor fra? 


Photobucket
Fra øverst venstre: Blomster fra Monki 100 kr., Blonder fra TopShop ca. 100 kr., Bandau fra H&M 70kr., Striber fra Monki 100 kr., Sort fra Cheap Monday 159 kr., støvede blonde fra Monki 120 kr. , Sort blonde fra TopShop ca.100 kr., hindbær fra Monki 100 kr., Enkelhed fra Cheap Monday 159 kr.  

There is a lot of pretty underwear out there, here are some of my favorites.  

Frk.N

mandag den 11. april 2011

Love Songs

Skønne Caroline Henderson og den talentfulde koreograf Tim Rushton er gået sammen om at hylde kærligheden i et uhøjtideligt film noir univers på det Kgl. Teater. Festen er ved at være slut, daggryet begynder så småt at titte frem - det er tid til den sidste dans, den sidste sang, og rummet emmer af sensualitet, mens dansere fra Dansk Danseteater lægger krop til længslen efter kærlighed, med alt hvad det medfører af glæde, smerte, forventning og skuffelse. Alt sammen til tonerne af de skønne og stemningsfulde jazzklassikere af Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Billie Holliday og Sarah Vaughan, her nyfortolket af jazzdivaen Caroline Henderson. Lige noget for en frøken med hang til både ballet og jazz.

Love Songs går på Gamle Scene i slutningen af maj, og jeg glæder mig allerede til en romantisk aften med denne skønne blanding af alt det bedste fra jazzens og ballettens verden...!






Frk. L

søndag den 10. april 2011

And the winner is...

Så blev det søndag og tid til at finde vinderne af vores lille konkurrence. Hvor det dejligt at se hvor mange der har deltaget og delt jeres mening og ikke mindst øjenfarver - nu føler vi også at vi kender jer lidt bedre ;)

Det tre vindere har vi udtrukket ved hjælp et lille smart værktøj på nettet, og dermed blev vinderne: Shopping Spree, Sabrin og Bethina, som alle har fået direkte besked.
Tillykke til jer alle sammen.
 


Tusind tak til alle jer som har deltaget - vi lover at der kommer flere konkurrencer i fremtiden som I kan deltage i.

Rigtig god søndag til jer alle - Frøknerne vil krybe i søndagsskjul, men fortvivl ej for vi vender tilbage i morgen med mere Frk. Jensen nyt.

Frk. Jensen

lørdag den 9. april 2011

These boots are made for strolling

Siden sneen smeltede, og det igen blev muligt at vove sig udendørs uden overhængende risiko for ødelæggende saltrande og scener fra Bambi på glatis, har jeg nærmest levet i mine sorte støvletter. De er nemme at gå i, fordi der er god støtte på grund af "støvleelementet", og samtidig er de knap så voldsomme og "udendørs" som mange lange støvler - med andre ord en perfekt kombination af alt det bedste fra stilletter og støvler. 

Derfor kunne jeg ikke dy mig, da jeg for et par dage siden blev præsenteret for endnu et par af slagsen - i det smukkeste grå/brune læder, som bliver let og forårsagtigt med hulmønster. Jeg glæder mig til at slentre København tynd i de små vidundere...!





I look forward to stroll the streets of Copenhagen wearing these beautiful short boots...!


Frk. L

torsdag den 7. april 2011

Rimmel Glam Eyes konkurrence

Vi er rigtig glade for alle vores læsere her hos frøknerne Jensen, og vil altid gerne have flere faste. Derfor blev vi også rigtig glade, da vi for nylig blev spurgt om vi ville være interesserede i at teste Rimmels nye Glam Eyes øjenskygger - og desuden udlove et par stykker til vores dejlige læsere. 

Nu er skyggerne testet til frøknernes store tilfredshed, og derfor er det nu blevet jeres tur! 

Alt hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen, er at blive fast læser + skrive din øjenfarve i kommentarfeltet. De lækre farvelader er nemlig udstyret med små tips og tricks på bagsiden - og hvilke toner der passer bedst til hvilke øjenfarver. 

Men, men, men - alt kan selvfølgelig ikke være så let og lige til, for man kan jo både være fast læser via Bloglovin og Google Friend Connect. Vi vil naturligvis gerne have at I alle følger os begge steder, men for at være med i lodtrækningen skal du følge os via Google Friend Connect


Vinderne udtrækkes blandt alle faste læsere, der har skrevet deres øjenfarve i kommentarfeltet, søndag den 10. april.






Vi håber at I er lige så glade for konkurrencen som vi er!


Frk. Jensen

onsdag den 6. april 2011

Outlet kitchen shopping

Som nævnt forleden så var jeg forbi CPH Moda her i weekenden, og selvom det ikke blev til noget garderobe shopping, så fandt jeg da lidt der kom med hjem.

Jeg elsker nemlig mit køkken, eller det vil sige at jeg elsker at være i et køkken, mit eget lige nu er ikke det mest spændende nemlig og derfor har jeg shoppet et par ting til at peppe det lille køkken op.

Det ene af mine køb var dette fine dørslag, som er sådan lidt retroinspireret.
Jeg elsker ordentlig værktøj og det har jeg fået mig her, stort og stabilt så det ikke vælter når jeg hælder vand fra min pasta. Og, det bedste af det hele var prisen, for jeg fik såmænd dette lille vidunder for kun 40 kr.





A little kitchen wonder found at an outlet this weekend. 


Frk. N

tirsdag den 5. april 2011

Open eyes

Jeg har, siden jeg var helt lille, været en rigtig pyntedukke, og noget af det bedste jeg vidste var at sidde og kigge på, mens min mor lagde sin makeup om morgenen. At se hvordan hun med præcision og rolig hånd lagde den helt rigtige skygge henover øjenlåget, og forlængede sine vipper, var fascinerende, og jeg glædede mig til at det engang skulle blive min tur til lære disse små hemmeligheder.

Da jeg selv nåede en alder, hvor jeg begyndte at gå med makeup, blev der eksperimenteret for fulde gardiner - jeg tror næsten, at jeg har haft fingrene i alle slags farver og produkter - nogle gange med mere held end andre. Ét af de mærker som jeg husker bedst fra denne tid er Rimmel.
Det let tilgængelige og ungdommelige brand, med det store udvalg, der også den gang var opnåligt, selv for en teenager der kun havde mindsteløn og lommepenge at rutte med.

Meget har ændret sig siden den gang, og min tilgang til makeup er nok blevet noget mere diskret, men jeg kunne alligevel ikke undgå at få små ungdoms-sommerfugle i maven da Frk. L og jeg fornylig blev kontakte og spurgt om vi ville være interesserede i at teste Rimmels nye Glam Eyes øjenskygger.

Det kriblede i mine små fingre, da posten kom med pakken, og der lå et væld af farver foran mig - hvad skulle jeg dog vælge?
Heldigvis var æskerne udstyret med små tips og trick på bagsiden, og her kunne jeg læse mig frem til hvilke farver Rimmel selv anbefaler til piger med skandinaviske blå øjne som jeg.
Derfor gav jeg mig i kast med farverne Urban Flower og Sun Safari.

Photobucket


Jeg har aldrig været så begejstret for de der små dippe-dutter, der altid følger med sådan en øjenskygge, så jeg måtte lige finde mine egne pensler frem til arbejdet. Desuden måtte jeg også lige finde en eyeliner og tilsætte lidt mascara, og alt i alt er jeg meget positiv.

Photobucket

Generelt var farverne nemme at arbejde med, og tippet om hvilke der passer bedst til forskellige øjenfarver passer godt - jeg lod mig inspirere af Carrie's look i de sidste afsnit af Sex and the City, hvor hun har toner af lyserød og brun skygge på, hvilket får hendes øjne til at fremstå meget blå. Det var også det resultat jeg fik.

Photobucket

Jeg glæder mig til at lege videre med de forskellige farver, når teenagepigen ind i mellem kommer op i mig. Men, i hverdagen vil jeg dog nok holde mig til klassikeren med lidt mascara og så gemme Glam looket til mere festelige tider.

I have tested Rimmel Londons Glam Eye shadows - it was fun to play with the different colors and try a new look. 


Frk. N 

Vi gør opmærksom på at dette er et sponsoreret indlæg, men at holdningerne er vores helt egne.

mandag den 4. april 2011

Im Østerbro nichts Neues

Dagen i dag skulle egentlig have stået på arbejde, men i stedet blev jeg nødt til at tage fri for at tage et smut forbi lægen for at blive vaccineret. Grunden er spændende sommerferieplaner - om end ikke videre eksotiske (på trods af vaccinationer), og så er det jo ikke dårligt pludselig at have en hel dag til at ordne alle de praktiske ting, som der ikke altid er tid til i en travl hverdag. 

Derfor har jeg i dag hygget mig med eksamenslæsning, kagebagning, tøjvask og rengøring (hygge er måske et lidt stærkt ord at bruge i samme sætning som rengøring og tøjvask, men det er i hvert fald rart at have tid til at krydre det med kagebagning og kaffe).

Hvad har I lavet derude?








Frk. L

lørdag den 2. april 2011

Todays outfit - CPH Moda

Jeg var så heldig at vinde to billetter til CPH Moda forleden hos Kia og tog derfor Dansetrolden i hånden her til formiddage og drog mod Bella Centeret.

Udvalget var til vores store overraskelse ikke så stort som forventet, og jeg gjorde ingen garderobe kups - dog fandt vi to skjorter til Dansetrolden og en del gode sager til køkkenet. Hvad der kom med hjem får I at se en af dagene (eller måske I kan gætte det?), men her er i hvert fald dagens shopping outfit.



Jeg foretrækker som så mange andre at klæde mig helt basic når jeg tager på lagersalg, så kan jeg nemlig hurtigt prøve tingene, her har jeg derfor iført mig basis bluse fra H&M, jeans fra Cheap Monday, cowboy støvler, tørklæde fra Rabens Saloner og min elskede læder jakke fra Nué Notes.

p.s. vil lader lige som om jeg ikke ser gravid ud på det nederste billede.

Today's outfit - basic and simpel, perfect for outlet shopping. 


Frk. N
Related Posts with Thumbnails