Det er en dejlig egenskab at have når man bor sammen med 14 andre mennesker, hvoraf 11 af dem er med i den legendariske madklub.
Hver mandag til torsdag kl.19 er der dejlig aftensmad på bordet og det endda helt uden at man har selv skal stå i kø i Netto og svede over gryderne.... Eller det vil sige næste helt uden, for i dag blev det så min tur til at kreere et måltid til de hårde kritikere.
Jeg har selv en meget stor interesse for hvad kost betyder for menneskets ve og vel og derfor er det også altid mit mål, at det måltid jeg levere til en køkkenmiddag er nærende og ikke mindst spændende. Mad skal smage af noget og det skal indeholde forskellige oplevelser igennem måltidet.
Derfor blev dagens ret en klassikere i det danske køkken - Fiskefileter med grønsalat og ovnbagte kartofler. Her taler vi vel og mærke ikke det færdig stegte fra dybfrys men derimod lækre kødfyldte filer der virkelig smager af noget. Den stod altså på masser af sunde fedtsyre og masser af grøntsager (for husk det nu børn man skal have 6 om dagen)
Når man kun har et budget på 25 kr. per mand måtte jeg dog alligevel vende snuden mod frysedisken og fiske (høhø) en stor pose med frosne filer op... men panering den stod jeg altså selv for. Kartoflerne fik så tilgengæld lov til at beholde deres gode skræld og salaten bestod af masser sprøde og sunde grøntsager som broccoli, asparges og spinat.
Resultatet blev præcis som jeg husker hjemmelavet fiskefilter fra min barndom.
Mums.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar