My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

lørdag den 22. januar 2011

YSL: L'amour fou


YSL's liv er omdrejningspunktet for denne dokumentar, der tager et kig bagved facaden på en af verdens allerstørste modebrands og den mand, som gjorde, at det overhovedet blev så stort. Filmen er desuden et indblik i Pierre Bergé, der blev YSL's arbejds- og livsledsager, og det er i høj grad gennem hans erindringer og anekdoter, at historien fortælles.

Rammen for tilbageblikket på YSL's liv er den auktion, som Bergé arrangerede for parrets i fællesskab erhvervede kunstsamling tilsat arkivmateriale og interviews, og på trods medaljens klare bagside skulle historien om de to karismatiske kunstelskere være fuld af smukke kjoler, smukke huse og smukke mennesker i et poetisk skær.

Kort sagt er sådan en dokumentar ikke noget, man som mode- og kunstelsker må undvære. Problemet er bare, at filmen kun vises i meget få biografer landet over. Jeg havde egentlig skumle planer om at lokke en veninde med ind for at se den i aften, men det er altså ikke let at finde en biograf, som viser den. Er der nogen derude, der ved hvor den går i København eller omegn?








Frk. L

3 kommentarer:

  1. Den går i Vester Vov Vov. Jeg skal helt klart ind og se den, enten i dag eller i morge:-)

    SvarSlet
  2. Jeg vil også meget gerne se den, men kan ikke lige lokke kæresten med. Hey er der nogle der kunne være friske på en bloggerdate?

    //Betina

    SvarSlet
  3. Marianne P: Tak for tippet:)

    Betina: Vi er da klar på en bloggerdate. Vi har faktisk allerede bestilt billetter til på torsdag kl. 19.30 hos Vester VovVov, kan du der? For så kunne vi snildt mødes:)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails