My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

søndag den 6. marts 2011

The ladies at sea

Frøknerne har været et lille smut i smukke Oslo i weekenden, hvor vi nød den skønne forårssol, den hyggelige by og ikke mindst den vidunderlige norske nationaldragt: Skitøj, Fjällräven og det norske flag.

På trods af usikkerhed omkring hvor søstærke damerne egentlig var, valgte vi at tage søvejen - et valg som - på trods af billedskønne indsejlinger til både Oslo og København - nok ikke bliver gentaget lige foreløbig. På trods af tiltalende idéer om drinks og sol på dækket, skøn udsigt og charme fra en svunden tid, viste det sig desværre, at ingen af os er nævneværdigt søstærke - og desuden ikke videre festlige med grønlig kulør og stærkt sløvede efter indtagelse af søsygepiller. Er man af den mere søstærke slags, kan et smut til Oslo absolut anbefales, men for frøknernes vedkommende foregår næste udflugt altså med fly!





The ladies went to Oslo this weekend, and despite the fact that none of us have sea legs, we enjoyed the beautiful and charming city. Next journey is however going to be by airplane! 
 

Frk. Jensen

3 kommentarer:

  1. Lyder som en dejlig tur til trods for søsyge:-)

    SvarSlet
  2. Det var det absolut også - næste gang skal turen bare ikke foregå med båd ;)

    SvarSlet
  3. Hvor hyggeligt :-) Jeg har været med Oslo båden 2 gange. Sidste gang i august. Super hyggeligt. Men det gyngede også virkelig slemt sidst, så jeg hoppede direkte på hovedet i køjen, øv øv. Måske er det bare charmen ved det ;-)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails