My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

torsdag den 15. juli 2010

Sommerhus pakkeliste

Efter flere meget varme dage på kontoret er det nu blevet min tur til at vende snuden mod de svenske skove og sommerhusets ro og hygge. Her en lille pakkeliste over de forskellige nødvendigheder når den står på hindbær plukning, svampe jagt og måske en lille fiske- eller strandtur. 

Først og fremmest praktisk fodtøj som man jo plejer at sige. De ellers altid sorte Converse sko er i sommerhuset skiftet ud med de lidt mere festlige lyserøde, og så er der jo altid Acne sandalerne som er gode til at trave rundt i på et svensk loppis, mens man leder efter skjulte genbrugsskatte. Det meste af turen kommer nok alligevel til at blive spenderet i de gule gummistøvler som har fulgt mig i omkring 10 år. 

Sommer læsning: Syv fantastiske fortællinger, en foræring fra min afdøde mormor, Alice i Eventyrland fordi historien er særdeles underholdende, og ikke mindst Boghandleren i Kabul, som fortæller historien om Taliban styret i Afghanistan. 
Her til skal tilføjes en af de ny indkøbte Puk bøger.

Badetøj og solbriller til strandture, bikinier er dejligt nemme at pakke, de fylder jo ingenting.


Lette lange bukser til at undgå myggene i sommernatten og t-shirt fra H&M plus silke top fra Rosemunde. 


Efter at være blevet forbrændt i hovedbunden på Roskilde har jeg lært lektien og tager derfor et tørklæde og en hat med til at skærme for solen.


Fine toppe fra Custommade og Won Hundred og let natkjole til de varme nætter


Puha der er meget at presse ned i tasken, men med skal det.


Pakket og klar til fem dejlige dage i sommerhus med sol og varme.

One more day at the hot office and then I am of to Sweden. Here is my wardrobe for the next five days, I can't wait for trips to the beach, fishing and walking in the forrest.

Frk. N

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails