My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

fredag den 27. august 2010

Så er der lagersalg til damerne

Så er der igen ved at være gang i lagersalgene med dertilhørende fantastiske fund, lange køer og masser af penge at spare! Og som en klog økonomistuderende engang sagde: Hvad der er sparet, er tjent - så det er bare om at give den gas og tjene så mange penge som muligt ;)

Designers Remix Collection lægger ud d. 1. og 2. september med fantastiske designs, hvor du kan spare helt op til 80%. Det foregår som sædvanlig i KFUM huset i St. Kannikestræde 19, 2 sal, 1169 København K‎. Der er åbent kl. 10-19 begge dage, og de tager kun imod kontakter.




Den 3. og 4. september holder to af mine personlige yndlingsmærker lagersalg - nemlig Noir og Bllack Noir. Det sker på Frederiksholms Kanal 4 i København. Fredag er der åbent 10-18 og lørdag 10-15. Vær opmærksom på at de kun tager imod kort - altså ingen kontakter her.

 


Bor du ikke lige i nærheden af København, eller har du bare ikke tid til at smutte forbi Bllack Noirs lagersalg, kan jeg absolut anbefale netshoppen Lagersalg nu, hvor man kan finde Bllack Noir med besparelser helt op til -90%. Det er langt fra alle styles, som er i alle størrelser, men man har jo lov at være heldig engang imellem.



Frk. L

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails