My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

tirsdag den 9. november 2010

FRK. JENSENS OUTLETS

Frøknerne udvider bloggen med en helt ny outletblog. Her finder I alle de dejlige lagersalg og outlets, som vi her fra bloggen elsker at besøge.

På lagersalg kan man gøre mange gode kup og på denne måde udvide garderoben, så man ligner en million, hvad enten man er på SU, eller bare ikke har budget til de mange fristende designer drømme i hverdagen.

Outletbloggen er lavet som en lille gave til jer læsere, så I  altid nemt kan finde ud af hvor i byen den står på powershopping.

Så afsted til FRK. JENSENS OUTLETS, for at se de nyeste opdateringer, men glem ikke at blive hængende her også, for frøknerne Jensens er bestemt ikke færdige med at dele deres fashionistatanker med verden - og husk at vi meget gerne vil høre jeres tanker også, så smid endelig en kommentar eller mail hvis I har nogle input. Og så bliver vi jo altid glade for nye lagersalgsinvitationer!

FRK. JENSENS OUTLETS


We have created a new blog especially for outlets, so it is easy to find all the lovely places where shopping becomes even more amazing do to the great prices. Hope you will drop by, but remember to also drop by this blog, because we are differently not done sharing our fashionista thoughts.  

Frk. Jensen

8 kommentarer:

  1. Tusind tak :) Vi håber da, at der er nogen der ude, der kan bruge det!

    SvarSlet
  2. Jubii det lyder fristende og dejligt dyrt

    SvarSlet
  3. Det er jeg også bange for - men hvad der er sparet er som bekendt tjent (man læser vel økonomi), så bare tænk på alle de mange penge vi kommer til at spare ;)

    SvarSlet
  4. Hehe eller tjener man nærmest ikke penge, når man købet ting til nedsat pris ;-)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails