My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

onsdag den 17. november 2010

Sleeping Beauty

I går var min yndlingssøster og jeg til Ballettens Værksted om Tornerose på det Kgl. Teater. Vi startede med lækker sushi med brune ris på Green Sushi i Grønnegade, og tog derefter til Vognporten bag Gamle Scene for at få et indblik i hvordan en forestilling på det Kgl. bliver til. Balleteksperten Erik Aschengreen var fantastisk som vært, og førte os fra de første skitser på tegnebordet til de sidste ugers intense sceneprøver med danserne. Vi så koreografen arbejde med danserne og hørte om produktionen af scenografi og kostumer. Det hele varede lidt over en time, og var virkelig interessant. Og så var det altså heller ikke så dårligt at se alle de veltrænede balletdansere helt tæt på! 

Efter introduktionen til Tornerose i går bliver vi naturligvis også nødt til at se forestillingen, som spiller den 26. november til 19. december 2010. Mere om det senere...!

Skulle der være nogen derude, der er interesserede, kan man stadig få billetter til Ballettens Værksted om Et Folkesagn i marts 2011





Last night I went to the ballet workshop of Sleeping Beauty at the Royal Theater in Copenhagen. It was absolutely beautiful and I recommend both the ballet workshop and Sleeping Beauty...!



Frk. L

2 kommentarer:

  1. Sikke et specielt og fangende billede! love it!

    www.linejacqueline.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Jeg kan desværre ikke tage æren, men flot er det :) Rigtig lækker blog forresten!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails