My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

onsdag den 10. november 2010

Ladies night out

I lørdags var frøknerne ude for at fejre eksamen. Aftenen startede med lækker take out (dovenskaben længe leve) + rødvin en masse, drinks på Kitjn fulgt op af drinks på The Office og til sidst øl og pool på Understellet - så bliver det vist meget bedre! 

Frk. N har investeret i nyt kamera, så vi blev nødt til at eksperimentere lidt med billederne (de lettere beduggede fotografer endte som det ses på bagtrappen), men ihh hvor er det altså et lækkert kamera. Det skal vi nok få noget sjov ud af!










Saturday we went out to celebrate finishing our exams - and it was quite a night. Frk. N has bought a new camera so we naturally had to experiment a bit!


Frk. Jensen

7 kommentarer:

  1. Tusind tak for den søde kommentar ;)

    SvarSlet
  2. Hvor er i fine! Flot halskæde på de første billeder:-)

    SvarSlet
  3. Tusind tak :) Den er fra Pico og også virkelig flot når den kommer to gange rundt.

    SvarSlet
  4. Tak for man nu kan skrive kommentar bare med navn :-) dejligt!!!
    Jeg må være aldrespræsident her (37 år) Men synes I kommer men nogle klassiske outfits, men et twist af noget nyt og moderne. Er det en Designers Remix kjole den sorte sag? Tak for en fantastisk bolg.
    Venligst Camilla

    SvarSlet
  5. Hej Camilla ;)
    Jeg har lige skrevet en mail til dig, men super at du har fundet ud af det med kommentarerne! Tusind tak for den søde kommentar - vi er nok begge rimelig klassiske, og personligt bliver jeg i hvert fald meget inspireret af kvinder i alle aldre, så det er da fantastisk at høre at jeg også kan give lidt igen.
    Kjolen er fra Designers Remix, men er købt for et par år siden. Jeg har dog fundet en der ligner ret meget i den nye kollektion: http://www.designersremix.com/Clothing/Dresses-1.aspx?ProductID=PROD1089

    Håber du kan bruge det ;)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails