My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

fredag den 18. juni 2010

Beautiful Blogger Award




Vi har fået en Beautiful Blogger Award fra Emily Salomon som vi er meget taknemlige og glade for. Tusind tak for den søde Emily, vi ville gerne give den tilbage, men desværre ødelægger det nok lidt konceptet, så i stedet vil vi gerne give prisen videre til:

1. Unlikely
2. Shopaholic Sisters
3. Ekiba
4. beinglorious
5. Pagik
6. Clamour for Glamour (Camille har sikker fået denne award mange gange, men det er bare sådan en fin blog!)
7. The Red Herring 


Nå men med prisen kommer der jo så også en forpligtelse til at skrive 7 unknown facts om sig selv, so here we go:

1. Frøknerne Jensen har begge et usundt forhold til indkøb af store mængder af magasiner - alle slags magasiner. You name them - we've read them!

2. Frk. N er ikke ægte blondine.

3. Vi har begge arbejdet i et fitnesscenter (og allegevel kan det tælles på én hånd, hvor mange gange vi har trænet i år - til sammen!)

4. Frk. L har en professionel minigolfer gemt i sig (overvejede kortvarigt om det skulle være min fremtidige karrierevej, men så er en enkelt sejr alligevel bare ikke nok til at kalde sig prof.)

5. Vi drikker begge store mængder af kaffe med vaniljesoyamælk - fordi det smager godt (og er sundt ...eller lidt sundt i hvert fald ...eller?!)

6. Frk. N har arbejdet på en af Danmarks store landsdækkende aviser.

7. Frk. L elsker bøger - og især biografier om kendte og ukendte kvinder igennem tiden. Faktisk er samlingen samlig efterhånden så stor, at min kæreste har dedikeret en hel reol til dem, så de ikke bliver blandet med den almindelige skønlitteratur. Det første han gjorde efter vi flyttede sammen, var at opdele alle vores bøger - og vi har mange - i henholdsvis fag-, skøn- kvindelitteratur (?!), og alt står naturligvis i alfabetisk orden.


Tusind tak til alle der læser vores blog, vi er rigtig glade for, at I vil følge med i vores hverdagssysler og drømme. 

Husk at blive faste læsere så I kan være med i lodtrækningen om de lækre premier :)



Beautiful Emily Salomon have given us a Beautiful Blogger Award – thank you so much! It is wonderful to know that our blog inspires somebody out there. As a part of the award we have to pass it on to 7 other blogs that we find inspiring – you can see the list above.

Don’t forget to join us as regular follower and enter our draw!



Frk. Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails