My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

fredag den 25. juni 2010

Lækker 4-retters middag på Al Mercante

Jeg er stor fan af Downtown, som hver dag har et rigtig godt tilbud på alt mellem himmel og jord. Man sparer 50% eller mere på f.eks. lækker is fra forst Factory, abbonnement på Cover eller middag på Cofoco. Man betaler med det samme, og kan så frit bruge tilbuddet i løbet af sommeren - smart!

I dag er tilbuddet en 4-retters middag på den klassiske italienske restaurante Al Mercante, som ligger i Bredgade. Stedet har fået nye ejere, og med dem et ordentligt løft, så Al Mercante i dag er kendt for lækker italiensk mad, friske cocktails og skøn musik. Restauranten har efter relanceringen fået rigtig gode anmeldelser, og jeg skal i hvert fald et smut forbi.
Tilbuddet i dag er en 4-retters menu (som normalt koster 350,-) til 175,-. Det er jo helt oplagt at samle en flok venner og slå til - tilbuddet skal bare bruges senest d. 25. september 2010. Men mon ikke det er muligt at finde en dag inden da?









Lige nu kører Downtown kun i København, men rygterne siger, at konceptet i løbet af den næste måned også rammer Århus og Odense!



Frk. L

2 kommentarer:

  1. Yes, baby! Hvornår skal vi afsted?

    SvarSlet
  2. Hvis du bare investerer i dag finder vi en dag smukke :) Har du styr på den tredje dame - vi må nok hellere tage hende med også!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails