My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

mandag den 7. juni 2010

Lagersalg: Stine Goya


Den 10. og 11. juni holder Stine Goya lagersalg, og du kan spare helt op til 70% på de skønne designs. Torsdag er der åbent kl. 14-18, og fredag 14-17, og hele herligheden foregår på Nørrebrogade 45B, 3. tv. på Nørrebro. Igen tages der kun imod kontanter - så husk en date med hæveautomaten inden...!

Danske Stine Goya startede i modebranchen som model for nogle af de største internationale designere og som en af Danmarks mest efterspurgte stylister. I foråret 2007 startede hun sit eget mærke, og siden er hendes designs på rekordtid blevet synonym med skønne og skæve designs med smukke print i fantastiske farver.

Hun er uddannet fra Central Saint Martins designskole i London med speciale i print, og har sideløbende med sin uddannelse arbejdet for Eley Kishimoto og Hussein Chalayan. Helt fra starten har Stine Goya haft sin helt egen signaturestil, og hendes designs er ofte let genkendelige. Hun arbejder ofte med farver og mønstre, og mestrer som få at kombinere dem på den findeste måde. Hendes snit er ofte skæve, og proportionerne er udfordrende med fine detaljer.



Frk. L

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails