My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

fredag den 28. maj 2010

Cover hos Pede&Stoffer part II


Som lovet i går får I lige lidt mere om Covers shopaften i den lækre tøjbutik Pede&Stoffer, der ligger i Klostrestræde i København.
Arrangementet startede klokken 18.30 og butikken blev hurtigt fyldt med glade, forventningsfulde piger.

I den lille gård bag forretningen var der disket op med lækkerier fra Cofoco samt kølige øl og sodavand fra Coca Cola's Manolo Blahnik edition.


Efter de lækre små retter var indtaget, samledes alle sludrende og glade på førstesalen i butikken, hvor der var oplæg ved aftenens foredragsholdere om bloggin', positiv psykologi og sidst men ikke mindst sommerens og efterårets tendenser.

Sidsel Alling fra Cover holder oplæg om sommerens og efterårets tendenser, nude, sporty og French Chick. 
Læs Sidsels blog Fashionpolish 

Efter de inspirerende foredrag stod den så på shopping, og da der var 15 % på alle vare i butikken, blev der svinget et dankort eller to.

Klokken 20.30 vendte vi snuden hjemaf med super humør over gode fund og masser af inspiration, og ikke mindst de lækre goodie bags, der lå i cyklekurven og ventede på at blive udforsket derhjemme.


Covers juni-nummer og et lille stykke af himlen i form af lækre flødeboller med hvid chokolade fra Summerbird, samt Covers smukke forsidemodel Louise P, der smilede skælmsk fra maj-gaven af magasinet


Frk. L i jeans og top fra Won Hundred, blazer fra Tiger of Sweden, tørklæde fra LV, armbånd fra Line&Jo, taske fra Mulberry og ikke mindst smukke, smukke sko fra Peter Jensen 



Jakke fra C.C. Company, kjole fra Won Hundred, strømper fra Falke, tørklæde fra Moshi Moshi og taske fra Yvonne Koné.


To glade frøkner på vej hjem med shoppingfund og goodie bags i aftensolen.

Frk. N 

4 kommentarer:

  1. Det er altså også lidt snyd, at alle ikke har mulighed for at komme med til sådan et arrangement, og netop derfor har vi også tænkt os at trække lod om godter fra vores goodiebags blandt alle vore faste læsere :)

    Der kommer snart mere info om konkurrencen!

    SvarSlet
  2. Det skal du også lidt være hehe;) Du må med næste gang Vinni:)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails