My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

torsdag den 27. maj 2010

Cover i Pede&Stoffer

Så var det i aften, der var Cover arrangement i Pede&Stoffer, og damerne  og Ekiba var selvfølgelig med. Vi lagde ud med at spise lækker sushi med brune ris på Green Sushi i Grønnegade, hvorefter vi troppede prop mætte op i Pede&Stoffer. Her havde Cofoco stået for super lækker mad, og ikke mindst chokolademouse - MUMS!

Så var der jo ikke andet at gøre end at gå i kamp med mouse, laks og øl, for slet ikke at tale om de skønne små flødeboller fra Summerbird. Det er vist ikke helt forkert at sige at vi nærmest kunne trille derfra...;)

Det var en rigtig hyggelig aften, og I får flere billeder mm. i morgen, men lige nu bliver jeg simpelthen nødt til at falde om i sofaen og stene noget tv...!



Frk. N og Ekiba med Cofocos chokolademouse



Skøn sushi fra Green Sushi med masser af fisk, og ikke så meget ris - just the way we like it! Priserne var yderst rimelige, og man kunne faktisk blive mæt for den nætte sum af 99,-



Aftenens program



Frk. N og Ekiba i nyder en øl i gården



Der kommer flere lækre ting i morgen, men bliver simpelthen lige nødt til at vise jer denne smukke denimjakke fra Helmut Lang - SÅ skøn, men desværre på ingen måde SU-venlig...




Frk. Jensen  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails