My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

søndag den 30. maj 2010

VOIGT / VOIGT

Jean Voigt og Zarah Voigt – far og datter – udstiller i Kulturcentret.

Onsdag d. 2. juni kl. 19.30 i Kultur Centret på Poppel Allé 12 i Taastrup, inviterer kunstforeningen, i forbindelsen med KULTOUR, til fernisering i anledning af at Zarah Voigt udstiller sine smukke og spændende smykker. Smykkerne er fremstillet af plexiglas kombineret med guld og sølv, og du kan se et lille udsnit på Zarahs hjemmeside. Udover Zarah Voigts fantastiske smykker vil der også være udstilling af Jean Voigts billeder – grafik, kostumeskitser og særtryk. Jean Voigt døde i 1996, og det er i samarbejde med Zarah, at udstillingen arrangeres. Der vil være mulighed for køb af både smykker og billeder til ferniseringen.






Zarah Voigt har arbejdet med smykker og design af kostumer siden sin pure ungdom, og hun har det da heller ikke fra fremmede, for hendes multikunstneriske far var scenograf, kunstner og haute couture-designer, mens hendes mor Maria Sander, er tøjdesigner.

Udstillingen er kun åben til d. 20. juni, så det er bare med at komme afsted piger!

På selve ferniserings-aftenen holdes der derudover ZARAH VOIGT-lagersalg, så måske man skulle hanke op i veninderne, og både krydse boksen af i kultur og shopping for en aften. De tager kun imod kontanter, og lagersalget åbner kl. 19.30.


Frk. L

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails