My blog has moved!

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://frkjensens.wordpress.com//
and update your bookmarks.

onsdag den 19. maj 2010

Gift Manager



Som den opmærksomme læser måske har bemærket, har jeg snart fødselsdag, og er derfor også blevet bedt om at udarbejde en ønskeliste. Da jeg sad og legede lidt med hvad jeg dog skal skrive på, faldt jeg over dette smarte koncept, som I altså lige skal præsenteres for:

Gift Manager er et dansk koncept, hvor man kan udarbejde sin ønskeliste med billede, pris, beskrivelse og evt. et link til hvor gaven kan findes. Smart, smart, smart - så skulle man altså være ret sikker på, at selv tante Olga kan ramme den rigtige gave (forudsat at tante Olga altså har computer og en mailadresse). At sende ønskelisten rundet til alle venner og bekendte via Gift Manager er måske en smule over kill når man bare skal holde almindelig 24-års fødselsdag, men til en rund én af slagsen, en konfirmation eller et bryllup er det altså virkelig smart!

Udover at du kan præcisere hvilke gaver du ønsker dig, kan dem du sender ønskelisten til krydse af hvilken gave de vil give, så man skulle også være sikret mod at modtage alt for mange dubletter. Og oven i det er hele mulevitten endda gratis at benytte sig af.

Nogen ville måske mene, at der er en vis charme ved at få en gave, som man ikke selv har bedt om. Men så kan man jo vælge med omhug, hvem der skal have lov til at være kreative og hvem der hellere skal have en ønskeliste i hånden.

Håber I kan bruge det!


Frk. L

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails